Trainen in de buitenlucht

Bootcamp is een training waarbij conditietraining en krachtsoefeningen worden gecombineerd. De trainingen vinden meestal plaats in de buitenlucht en er wordt gebruik gemaakt van de natuur en alles wat je onderweg tegen komt. Bomen, bankjes, stoepranden en heuvels zijn allemaal hulpmiddelen voor een stevige work out! Bootcamplessen zijn geschikt voor iedereen. De oefeningen kunnen volledig worden aangepast aan verschillende niveau's. Doordat er tijdens de krachttraining met je eigen lichaam wordt gewerkt train je meerdere spiergroepen tegelijk. Ook je conditie wordt hierbij goed aangepakt.


Puur Start


De Puur Start Bootcamp is toegankelijk voor iedereen. Je hebt geen- tot weinig sportervaring nodig om mee te doen. De focus ligt op houding en techniek. Daarnaast ervaar je hoe het is om samen met anderen te sporten in de buitenlucht, onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. Ook niet onbelangrijk: je ontdekt hoe leuk sporten kan zijn!


Gedurende wintermaanden traint Puur Start en Puur Advanced samen en differentieren op niveau binnen de groep

Maandagavond

19:30 - 20:30

Donderdagavond

19:30 - 20:30

Zondagochtend

09:30 - 10:30

Puur Advanced


De Puur Advanced Bootcamp is voor deelnemers die hun grenzen willen verleggen en net dat extra stapje durven te zetten. Tijdens de training ligt de focus op het verbeteren van je conditie en het optimaliseren van je krachtvermogen. Je werkt aan het verbeteren van zowel je houding als je techniek.


Gedurende wintermaanden traint Puur Start en Puur Advanced samen en differentieren op niveau binnen de groep

Maandagavond

19:30 - 20:30

Donderdagavond

19:30 - 20:30

Zondagochtend

09:30 - 10:30

Puur Plus


De Puur Plus Bootcamp is voor 65+ deelnemers die graag de conditie willen verbeteren. De focus ligt hierbij op een gezonde lifestyle, je blijft in beweging. De bootcamp heeft een aangepaste intensiviteit.

Maandagmiddag

13:30 - 14:30Schrijf je nu in voor een Bootcamp
bij Puur Eva!


Bootcamp dichtbij huis


Puur Eva Bootcamp te Bergen op Zoom geeft verschillende lessen in de regio. Ga er samen op uit, concentreer jezelf op je lichaam en de natuur en ga de uitdaging aan! Groepstrainingen, een individuele bootcamplessen en persoonlijke adviezen, Puur Eva is meer dan alleen bootcamp. Bergen op Zoom is een toplocatie voor bootcamping. Door de verschillende gebieden en de combinatie van stad en natuur zul je je zeker niet vervelen tijdens de trainingen!

Wat is bootcamp dan precies? Bootcamp is trainen in de buitenlucht. Dit kan zowel een groepstraining als een individuele training zijn. Hierbij worden zowel conditietraining als krachtsoefeningen uitgevoerd. Afvallen wordt leuk met bootcamp! Tijdens een bootcamp training maak je gebruik van de natuur. Je kunt de verschillende elementen in de omgeving zien als je fitnessapparatuur. Gebruik banken, bomen en stoepranden voor het uitvoeren van je oefeningen. Ik leer je hoe je dit het beste kunt doen. De gehele training wordt afgestemd op de grootte van de groep, de leeftijden en het sportniveau. Verder wordt er natuurlijk gekeken naar de fysieke situatie van de deelnemer(s). Van hardlopen tot een flinke wandeling, van buikspieroefeningen tot squats.

Alle spiergroepen worden uitgedaagd. De krachtsoefeningen en conditietraining worden zorgvuldig afgewisseld. Bootcamp trainingen maken het hele lichaam krachtiger en fitter. Het resultaat is een betere conditie, een betere houding en een strakker lichaam. Je voelt je helder en krachtig en je hebt ook nog eens vet verbrand. Een allround training is de ultieme work out! Door regelmatig deel te nemen aan mijn bootcamps bereik je optimaal resultaat. Combineer trainingen met gezonde voeding, je zult je nog beter voelen in lichaam en geest. Kies uit bootcamp groepslessen, individuele bootcamps of neem een bootcamp strippenkaart.

Aanmelden