Meer weten?


Heb je nog vragen over de bootcamps en de inhoud van de trainingen? Wil je weten wat ik jou persoonlijk kan bieden of ben je op zoek naar andere informatie? Neem vrijblijvend contact met me op! Dit kan via onderstaand contactformulier (handig!).

Tot snel!

Veelgestelde vragen

1Hoe lang duurt een Bootcamp?
De training duurt 60 minuten. We beginnen altijd met een warming-up daarna de kerntraining en we sluiten af met een cooling down.
2Kan ik ook meedoen wanneer ik een slechte conditie heb?
Ja, alle niveaus zijn welkom. Kijk op de website voor de verschillende niveaus, zoals bijvoorbeeld Puur Start. Alle oefeningen zijn in diverse gradaties uit te voeren, zodat iedereen kan meedoen. Zo is de training voor iedereen uitdagend, ook voor gevorderden.
3Wat neem ik mee naar Bootcamp Team trainingen?
Het fijnste is om te trainen in comfortabele sportkleding en daarnaast een paar goede hardloop of sportschoenen aan te trekken. Veel drinken is belangrijk dus neem tevens een flesje water mee. Wanneer je het fijn vindt, neem dan ook een handdoek mee. Laat a.u.b. je waardevolle spullen thuis.
4 Waar laat ik mijn spullen tijdens de training?
Je kunt je sleutels afgeven bij Eva. Er is verder geen opslagruimte of kleedruimte beschikbaar. Neem dus geen extra spullen mee. Puur Eva is niet aansprakelijk voor schade en/of vermissing van persoonlijke eigendommen door welke oorzaak ook, ontstaan tijdens of in verband met de door Puur Eva georganiseerde activiteiten.
5Hoeveel deelnemers trainen er in een bootcamp training?
Er kunnen maximaal 16 deelnemers deelnemen per bootcamp training.
6Zijn er nog voorwaarden van toepassing op de training?
Graag verwijzen we je naar onze Algemene Voorwaarden.
7Hoe kan ik een training reserveren?
Nadat je je ingeschreven hebt via het inschrijfformulier kun je je aanmelden voor een (proef)les via WhatsApp (0646042960) of info@puureva.nl.
8Hoe lang van tevoren kan ik mezelf aan/ afmelden voor een training?
Aanmelden kan tot 30 minuten voor een training (indien er nog plaats is) en afmelden tot 2 uur voor een training. Dit kan via WhatsApp (0646042960) of via info@puureva.nl.
9Hoe kan ik een strippenkaart kopen?
Op twee manieren: Via de website website en bij Eva na je eerste proefles (via Tikkie).
10Wat zijn de kosten van een strippenkaart?
1 strip is €11,50 (direct te voldoen bij Eva via Tikkie) 5 strippen voor €45,- 10 strippen voor €85,-
11Hoe lang zijn de strippen geldig?
De strippen zijn 6 maanden geldig vanaf het moment van aanschaf. Mocht je een blessure hebben opgelopen, zwangerschap of een andere gegronde reden dat je voor een periode niet kunt trainen dan kan in goed overleg de geldigheid verlengd worden.
12Is mijn strippenkaart overdraagbaar?
Nee, jouw strippenkaart is persoonlijk en niet overdraagbaar.
13Kan ik eerst een proefles volgen voordat ik een strippenkaart koop?
Ja, de eerste proefles is altijd gratis en je kunt daarna vrijblijvend beslissen of je verder wilt gaan met de bootcamp trainingen of niet.
14Hoe weet ik dat een training gecanceld wordt?
Wanneer een training niet doorgaat dan zal je op de hoogte worden gesteld per SMS/ WhatsApp en e-mail.
15Zijn er ook trainingen wanneer het slecht weer is?
Ja, de trainingen gaan altijd door. Met uitzondering van gevaarlijke situaties zoals bij onweer of een gevoelstemperatuur van -10 graden Celsius. Eva zal je dan op de hoogte stellen per SMS/ WhatsApp en e-mail.
Aanmelden