Even voorstellen...

Hoi allemaal, mijn naam is Eva Nijssen. Ik geef bootcamptrainingen waarbij eigen kracht en kunnen centraal staan. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jij weer lekker in je vel zit, dat je energie krijgt en kunt dealen met de hectiek in het dagelijkse leven. Actief zijn in de buitenlucht is de manier om je hoofd leeg te maken, je lichaam te trainen en aan je conditie te werken. Mijn bootcamps zijn voor iedereen. Door te sporten in de buitenlucht voel je je helder en fit.


  • Persoonlijke begeleiding
  • Trainen in de buitenlucht
  • Persoonlijke doelstellingen
  • Inclusief persoonlijke intake

Puur Eva

Puur Eva gaat over jou. Het gaat over Puur jezelf zijn, het werken vanuit je niveau en het bereiken van persoonlijke doelen. Ik laat je hierin vrij, als trainer ben ik er om jou te helpen bij het ontdekken en verbeteren van je potentie. We kijken waar je staat en waar je heen wilt, hoe we dit doel kunnen bereiken en wat het beste werkt voor jou. Er is van alles mogelijk. Je kunt sporten in grote groepen, kleine groepen en je kunt individuele begeleiding krijgen tijdens een privétraining.

Sporten is voor jong en oud, ook ouderen hebben beweging nodig en hoe leuk is het om te sporten samen met je kinderen? Bij Puur Eva worden geen grenzen gesteld. Je hebt niets nodig om mee te kunnen doen met een training, de natuur is het uitgangspunt en het enige waar je mee werkt. Meld je aan voor een van de bootcamps of probeer het eerst uit met een gratis bootcamp les. Haal het beste uit jezelf.


Ontdek wat jij in je mars hebt en ga
de uitdaging aan!

Wie ben ik?

Ik ben dus Eva, 40 jaar oud, sportfanaat en health-freak. Ik woon samen met mijn vriend Ed en onze kinderen in Bergen op Zoom. Mijn huidige job draait om het motiveren en coachen van mensen, samen een doel bereiken op een zo efficiënt mogelijke manier. Onze maatschappij dwingt ons om alsmaar druk te zijn, we moeten snel schakelen en hebben weinig tijd voor onszelf. Dankzij de combinatie van gezond en lekker eten en regelmatig buiten sporten voel je jezelf weer fit en energiek. Je hebt weer de kracht om leuke dingen te doen, je voelt je lekker en je zet je verstand eventjes op nul.

Om anderen ook te helpen om weer een gezond en gelukkig leven te krijgen heb ik Puur Eva opgericht. Voor mij een manier om werk en hobby te combineren en zo heb ik nog steeds de mogelijkheid om anderen te helpen bij het behalen van persoonlijke doelen. Ik kan mijn kennis en vaardigheden delen met anderen, gezellig sporten met verschillende mensen en doen wat ik leuk vind. Genieten in de natuur en anderen laten zien hoe je je leven volledig kunt veranderen door middel van sport.

Hopelijk zie ik je snel bij een van mijn bootcamps!
Bootcamps in Bergen op Zoom

Wil jij niet wekelijks naar de sportschool hoeven gaan om te kunnen afvallen? Dit is ook helemaal niet nodig. Sporten kan ontzettend leuk zijn! Kies voor een van mijn bootcamps. Meld je aan voor een gratis proefles en ervaar zelf wat sporten in de frisse buitenlucht met je kan doen. Je kunt meedoen met verschillende groepslessen, je kunt je ook individueel aanmelden. Met een strippenkaart ben je helemaal voordelig uit!

Door een combinatie van krachttraining en cardio, wat je ook tijdens fitness in de sportschool probeert te doen, train je alle spiergroepen in je lichaam. Werk aan je conditie en voel je weer fit en krachtig! Een heldere mindset en een goed gevoel zijn het gevolg. We zorgen er samen voor dat jij weer actief door het leven gaat!

Aanmelden