Over Puur Eva

Hoi allemaal, mijn naam is Eva Nijssen. Sporten is mijn passie en ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Tijdens het geven van bootcamp trainingen kwam ik in aanraking met een Deens sportmerk Endurance – Athlecia. Het concept sprak me ontzettend aan, het geeft je een goed gevoel en straalt rust uit. We proberen daarom dit in combinatie met het Deense design en kwaliteit hier in Nederland ook over te brengen. Athlecia is het hoofdmerk geworden en mijn eigen merk is Puur Eva vandaar de naam Athlecia By Puur Eva.

Athlecia winter 2022

Where sports meets casual comfort

Naast kwaliteit en design is Athlecia ook erg begaan met het klimaat en dat zie je terug in de producten. Je kunt in onze kleding sporten zoals hardlopen, work-out in de sportschool of Yoga en Pilates doen. Maar het is ook prima geschikt voor te chillen op de bank, de hond uit te laten of de kids naar school te brengen.

Winkels

We hebben op dit moment twee fysieke winkels, de eerste in de Blauwehandstraat 3 te Bergen op Zoom en de tweede, een pop-up store, aan de Houtmarkt 172 (naast de Rituals) in Breda.